Nova Godina dolazi za:

  • 00 DAN
  • 00 SAT
  • 00 MIN
  • 00 SEK
+

Šta Deda Mraz krije ispod ogrtača?!

Da li ste se ikada zapitali šta sve na Deda Mrazu nije pravo i prirodno? ili, npr, kakve sve „đakonije“ i „proteze“ su uključene u standardnu opremu i kostim Deda Mraza?

Pored veštačke brade, perike, obrva i sl. neophodan mu je i veštački stomak. Doduše, kako kom Deda Mrazu :)

vestacki stomakAko se pitate „pa zar su i to izmislili samo da bi budalama uzeli pare?“ ili „zar i običan jastuk ne završava posao?„, verujte nam da niste u pravu!

Ipak, ako ste profesionalni tj.“pravi“ Deda Mraz, potreban vam je i ovaj dodatak.

Deda Mraz mora biti autentičan i ne sme sebi da dozvoli da mu „ispadne“ stomak za vreme animacije. Ne sme da dozvoli ni da mu stomak izgleda „grbavo“ ili neprirodno… Sve mora da bude savršeno pa ćete i vi, ukoliko hoćete da budete „pravi Deda Mraz“ morati da izdvojite čak i do stotinu evra za ovaj „implant“ :)

Ako se sada pitate „da li je moguće…“ – jeste! Veštački stomak je čak pre-jeftin u odnosu na ostatak kostima i opreme pravog Deda Mraza.

Istina je da tokom svakog decembra kod kineza kostim Deda Mraza možete da kupite i za neverovatnih 1.600 RSD ali u takvu dedamrazovsku kreaturu ne veruju ni deca od dve godine a kamoli ona starija. S druge strane, kada „zaneme“ i roditelji koji se zapitaju da li je ovo zaista pravi Deda Mraz ili onaj koga su naručili, onda znajte da je taj Deda Mraz na svoje odelo „pukao“ bar 1.800 EUR.

Dakle, veštački stomak je genijalan izum i obavezna stavka na spisku opreme svakog „pravog Deda Mraza“.