Nova Godina dolazi za:

  • 00 DAN
  • 00 SAT
  • 00 MIN
  • 00 SEK
+

Pismo Deda Mraza – Kako da ga dobije Vaše dete?

Slučaj da deca pišu pismo Deda Mrazu nije ništa novo. Naprotiv, to je običaj. Ali, slučaj da Deda Mraz piše deci, e, to je već nesvakidašnji događaj koji podrazumeva neočekivano iznenađenje i ushićenje. Događaj koji obećava lepe trenutke i uspomene za ceo život.

Kako da naručite pismo od Deda Mraza?

Jednostavno! Za naručivanje pisma Deda Mraza koristite Deda Mrazov sajt www.pismodedamraza.rs koji omogućuje roditeljima da na lak način i u svega nekoliko koraka, naruće/pošalju pismo od Deda Mraza.

Koliko košta Pismo od Deda Mraza?

Roditelji, bake, deke, tetke ili ko god da je naručilac pisma moraće za to zadovoljstvo da izdvoji sumu od 390 RSD koju uplaćuje uplatnicom u pošti ili banci (ili elektronski uz pomoć e-banking sistema).

deda-milica

Za koliko stiže Pismo Deda Mraza?

Ukoliko pismo stiže običnom poštanskom pošiljkom, onda je za put do odredišta potrebno u proseku nekoliko dana, u zavisnosti od ritma kojim Vaš lokalni poštar obilazi svoj rejon. Za celu Srbiju važi isto pravilo – pošta putuje u proseku 3-4 dana.

Međutim, ukoliko se odlučite za Post Express opciju, to poskupljuje cenu usluge za sumu poštarine (bilo da je plaćate vi prilikom preuzimanja ili Deda Mraz prilikom slanja) za cenu Post Express usluge („Danas za sutra“ ili „Danas za danas“).

a4

Šta piše u pismu od Deda Mraza?

U pismu se Deda Mraz obraća detetu njegovim imenom ili nadimkom, navodi i hvali ga za vrline, ponašanja i dobra dela za koje je dete zaslušno, najavljuje svoj dolazak u novogodišnjoj noći i obećava poklone i to baš one poklone koje je dete zaista poželelo a roditelji su odlučili da mu ih kupe i spakuju u novogodišnji paketić.

Deda-Mraz-pise-pismo

Kako deca reaguju kada dobiju pismo od Deda Mraza

Zamislite reakciju Vašeg deteta kada u poštanskom sandučetu pronađe pismo adresirano na njegovo ime a pošiljalac je Deda Mraz lično!

Ovo zadovoljstvo će roditelje koštati 280 dinara bez dodatnih troškova koje će na račun „Pošte Deda Mraza“ uplatiti u Pošti ili Banci ili pak elektronski ukoliko se odluče za taj način plaćanja.

Ukoliko želite da pošaljete pismo svom detetu, unučetu, kumčetu… ili ukoliko samo želite da testirate ovaj sistem kliknite ovde (www.pismodedamraza.rs).

deda-mraz-ispred-poste

I još nešto…

Od prošle godine u zajednici na zvaničnoj Deda Mrazovoj Fejsbuk stranici zaživeo je novi trend. Naime, postao je običaj da roditelji slikaju svoje dete sa pismom koje je dobilo od Deda Mraza i na ovaj način mu uzvraćaju zahvalnost :)

ahr
Drugi običaj koji se ustalio je da deca odgovaraju Deda Mrazu tj. pišu mu pismo koje mu šalju klasičnom poštom a Deda Mraz i njegovi pomoćnici ta pisma skeniraju i opet, postavljaju u album na pomenutoj FB stranici.
To je svojevrstan način da Deda zna da je dete dobilo pismo i da deca znaju da je Deda dobio njihov odgovor :)