Nova Godina dolazi za:

  • 00 DAN
  • 00 SAT
  • 00 MIN
  • 00 SEK
+

Blic Žena – repotraža „Ko je ovde pravi Deda Mraz“

Koji old tri Deda Mraza je pravi? Dragoljub, Zoran ili ja?

Odgovor na pitanje iz naslova potražite na slici ispod tj. u reportaži Blic Žene a ja želim da vam ispričam svoje iskustvo kada je u pitanju takmičenje „pravih Deda Mrazova“ :)

Naime, jednoga dana probudilo me je zvono telefona. Bejahu to Blic-ova novinarka Violeta Nedeljković sa predlogom da zajedno, sa još dva „prava“ Deda Mraza uradimo reportažu. Pristadoh bez razmišljanja ali me obuze neka panika. Ipak, oba moja „konkurenta“ su glumci. Jedan iz Pozorišta Buha a drugi iz Duška Radovića.

Zamišljao sam kakvi su tek njihovi kostimi, kakav je njihov scenski nastup… Misio sam, biću „najgori od svih Deda Mrazova“. Opisani osećaj nelagode pratio me je sve vreme a vrhunac je dostigao pred vratima garderobe pozorišta Duško Radović gde je bilo snimanje i intervju. Međutim, čim sam kročio u garderobu bilo mi je jasno: ako se takmičimo ja imam velike šanse da pobedim. Makar smo na istim startnim pozicijama :)

Glumci v.s. PR – oštra konkurencija. Ipak, komunikativnost je na mojoj strani. Kostimi koje verovatno „potpisuje“ neki pozorišni kostimograf  nisu bolji od mog koga potpisuje „Salon Draga„, naprotiv :) Jedino godine nisu na mojoj strani ali, srećom, većim delom ih pokriva kostim :)

Dakle, nisam pobedio Deda Mrazove, bar je takav zaključak članka ispod ali sam itekako odbranio čast Deda Mrazovske profesije, kao i moje uvažene kolege glumci. Konkurencija je bila prejaka ali, ona je zdrava. Bar u mom slučaju, naterala me je da još mnogo mnogo radim na sebi, svom kostimu, nastupu i sl.