Nova Godina dolazi za:

  • 00 DAN
  • 00 SAT
  • 00 MIN
  • 00 SEK
+

Deda Mraz skinut sa Forbsove liste nabogatijih izmišljenih likova zato što „on nije fiktivan lik“

Dokaz da Deda Mraz zaista postoji je i činjenica da je „skinut“ sa čuvene Forbsove liste nabogatijih (izmišljenih) ljudi na svetu!deda-mraz-kanadski-dolar

Naime, kako javlja Politika, dosadašnji neprikosnoveni lider, dakle Deda Mraz (sa svojih 1.651 godinom), sa Forbsove liste je ispao samo zato što su im mnogi pisali da ta osoba nikako ne može biti fiktivna, budući da se zna da ima ženu (doduše nema decu) i živi – na Grenlandu.

Dakle, Deda Mraz postoji!

Deda Mraz je bio najbogatiji izmišljeni lik na Forbsovoj listi, ispred Baje Patka, Ričija Riča, Leksa Lutora (Supermen), Mongomerija Bernsa (vlasnik nuklearke u seriji „Simpsonovi“), Lare Kroft i drugih.

Drugi izvori pak navode (ali to nije istina) da je od 2006. izostavljen sa Forbsove liste, jer je bio “van konkurencije”. Naime, za njega piše da mu je bogatstvo neograničeno, da živi na severnom polu, da ima 1.659 godina i da se bavi industrijom igračaka i slaktiša.

deda mraz pun para

Kako god, Deda Mraz jeste najbogatiji, ali ne fiktivni, nego stvarni lik na svetu. Ne znam samo zašto ga Forbs nije svrstao na onu listu sa Bilom Gejtsom, Donaldom Trampom i sličnima kad su i sami priznali da on zaista postoji!?!

deda-mraz-pismo