Nova Godina dolazi za:

  • 00 DAN
  • 00 SAT
  • 00 MIN
  • 00 SEK
+
<>

Beograd: Deda Mraz i za kućne ljubimce

Ako mi ne verujete da postoji i Deda Mraz za kućne ljubimce i to u „sred“ Beograda, uverite se u u Delta Citi-ju!

Deda Mraz deli paketiće kućnim ljubimcima u Delta City-ju

Na sajtu petface.net navodi se da je Delta City tradicionalno mesto za okupljanje i žurke kućnih ljubimaca te će tako će biti i prednovodgodišnje druženje SVIH KUĆNIH LJUBIMACA sa Deda Mrazom.

Događaj je zakazan za 29. novembar!
Sad, ako se pitate nije li to Dan republike a ne Nova godina, verovatno nema veze. Oni (ljubimci) ionako ne kapiraju kalendar :)

Na Petface-u se, između ostalog navodi i da je razlog za organizaciju ovog događaja jasan i nedvosmislen – vaši ljubimci su bili toliko dobri i poslušni, pa je Deda Mraz rešio da ih zbog toga nagradi pre vremena. Kao i svaki put, poziv je upućen baš svakom ljubimcu – psima i mačkama, ali i feretkama, činčilama, kornjačama… Poziv važi baš za svako životinjsko lice koje krasi domove Beograda i okoline.

petface

Dakle, ako imate kućnog ljubimca koji je bio dobar, okupajte ga, vežite mu leptir mašnu i pravac u Delta City. Nedelja, 29. nov. 2015. :)

I na kraju, da ne bude zabune, u Delta Citi-ju ne očekujte našeg Deda Mraza već nekog drugog ali nema veze, i taj je sigurno neki cool lik. Kao i svaki Deda Mraz, naravno :)